ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Διαθέτουμε συνεργείο με τεράστια εμπειρία στο χώρο των πάγκων κουζίνας που μπορεί και δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε πάγκους κουζίνας:

Επεξεργασία σε Πάγκους Κουζίνας

Οποιαδήποτε επεξεργασία που μπορει να γίνει σε πάγκους κουζίνας, όπως προφίλ πάγκου, φινιρίσματα, επεξεργασία αντικέ, αμμοβολή, κοπανιστό, λούστρο στην επιφάνεια του πάγκου γίνεται στο χώρο μας απο συγχρονα μηχανήματα για άρτια αποτελέσματα. Θέλετε να μάθετε περισσότερα;;; Καλέστε μας στο 210-68.27.496.

Τοποθετήσεις Πάγκων Κουζίνας

Αναλαμβάνουμε τόσο σε μεμονωμένα έργα (μονοκατοικίες , καταστήματα) όσο και σε μεγάλα έργα (ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια) , τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση με εξειδικευμένα συνεργεία σε πάγκους κουζίνας. Θέλετε να μάθετε περισσότερα;;; Καλέστε μας στο 210-68.27.496.

Συντήρηση - Αποκατάσταση

Θέλετε να φρεσκάρετε τον πάγκο σας; Έχει υποστεί κάποια φθορά; Το εμπείρο συνεργείο μας μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε το υπάρχον πρόβλημα. Χρησιμοποιούμε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον ώστε να μην επιβαρύνεται ο χώρος σας με βλαβερά κατάλοιπα. Θέλετε να μάθετε περισσότερα;;; Καλέστε μας στο 210-68.27.496.

Ξήλωμα Πάγκων Κουζίνας

Αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν το ξήλωμα του παλιού σας πάγκου με εγγύηση καλής εργασίας. Θέλετε να μάθετε περισσότερα;;; Καλέστε μας στο 210-68.27.496.

Καλλιτεχνικές Εφαρμογές

Διαθέτουμε - και δεν περιαυτολογούμε - τον καλύτερο Έλληνα γλύπτη. Έχετε κάποιο εξειδικευμένο σχέδιο για τον πάγκο κουζίνας σας;;;Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε εικόνα ή σχέδιο επιθυμείτε. Όλα χειροποιητα και μοναδικά.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;;; Καλέστε μας στο 210-68.27.496.

Νεροχύτες για Πάγκους Κουζίνας

Θέλετε έναν ξεχωριστό νεροχύτη για την δικιά σας ξεχωριστή κουζίνα;;;Κατασκευάζουμε οποιοδήποτε σχέδιο νεροχύτη έχετε φανταστεί. Θέλετε να μάθετε περισσότερα;;; Καλέστε μας στο 210-68.27.496.