ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Μαρμαρα Νικολάκη είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φυσικών και τεχνικών πετρωματων στην Ελλάδα. Μέσα απο τα χρόνια, η εταιρεία καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην κατασκευή και εφαρμογή πάγκων κουζίνας φυσικών και τενικών προιόντων.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι έχουμε κάνει επιστήμη την κατασκευή και τοποθέτηση πάγκων κουζίνας καθώς και κάθε φυσικού και τεχνικού πετρώματος.

Με το συνδυασμό μιας εξορθολογισμένης διαδικασίας παραγωγής με ψηφιακό Laser και με ένα απαράμιλλο απόθεμα από φυσική και χαλαζιακή πέτρα, είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πάγκων κουζίνας, μαρμάρου φυσικού γρανίτη και χαλαζία στην Ελλάδα.

Οι πάγκοι κουζίνας και όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται πάντα με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και ποιότητα γιαυτό και διαθέτουμε πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες.

Γιατί να επιλέξετε εμας για τους πάγκους κουζίνας σας

Ίσως να αναρωτιέστε “γιατί να συνεργαστείτε μαζι μας;”. Είμαστε μια εταιρεία μοναδική στο είδος της με σχεδόν κάθε πτυχή της επιχείρησης μας, να μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό. Μερικά από τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα:

Προιόντα και Υπηρεσίες

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα απο ποικιλία φυσικών και τεχνικών προιόντων όπως:

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε με βάση τα άνωθι υλικά:

και γενικά ότι μπορεί να γίνει απο μάρμαρο, γρανίτη και χαλαζία.

Εμπορευόμαστε και τοποθετούμε

Φιλοσοφία και Όραμα

Όραμά μας είναι:

Να είμαστε η κορυφαία εταιρεία στο χώρο των πάγκων κουζίνας– βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πελατών μας.

Οι πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα προιόντα μας προκειμένου να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, πιο ολοκληρωμένη, πιο όμορφη. Να προτιμούν την Εταιρεία Μάρμαρα ΝΙΚΟΛΑΚΗ επειδή η εμπειρία τους από τη χρήση των προιόντων & υπηρεσιών της θα είναι η καλύτερη δυνατή που θα μπορούν να βρουν.

Η καινοτομία και η αξιοπιστία να διέπουν την κάθε μας δραστηριότητα. Οι πελάτες μας θα απολαμβάνουν σε όποιο μέρος του κόσμου και να βρίσκονται, την καλύτερη δυνατή ποιότητα, αξιοπιστία και εύρος υπηρεσιών στην αγορά.

Δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι παρά μόνο όταν όλοι οι χρήστες των προιόντων και υπηρεσιών μας θα θεωρούν τις υπηρεσίες μας ως τις πιο πολύτιμες και χρήσιμες που υπάρχουν στη διάθεσή τους. Αυτό το πάθος μας για τη δημιουργία της καλύτερης ποιότητας βασίζεται στην ουσιαστική κατανόηση των αναγκών των πελατών μας, την πεποίθησή μας ότι όλα είναι δυνατά.

Πιστεύουμε ότι οι υπηρεσίες και τα προιόντα μας μπορούν να «κάνουν πραγματική διαφορά» στους πελάτες μας. Παρέχοντας μάρμαρα και υλικά απαράμιλλης αισθητικής, εμπλουτίζουμε τη ζωή τους.

Παραμένουμε απόλυτα αφοσιωμένοι στον κλάδο του μαρμάρου και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε οι πρωτοπόροι του κλάδου όσον αφορά στην προώθηση αυτής της εξέλιξης.

Μέσω της ηγετικής μας θέσης, του μεγέθους μας, της σφαίρας δραστηριοτήτων μας και των συνεργασιών μας, θα εξαπλώσουμε τις υπηρεσίες και τα προιόντα μας σε όλο τον κόσμο.

Καθώς οι ανάγκες των πελατών διευρύνονται, βρισκόμαστε στη μοναδική θέση να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες αυτές. Το μέγεθός μας μάς επιτρέπει να δημιουργούμε τις ελκυστικότερες υπηρεσίες και προιόντα και να αναπτύσσουμε ένα εξαιρετικό εύρος συνεργασιών, οι οποίες μας βοηθούν ώστε να βελτιώνουμε ακόμα περισσότερο τις παροχές μας στους πελάτες μας.

Θα διασφαλίσουμε πως ό,τι και να θέλουν να μάθουν οι πελάτες μας, με όποιον και να θέλουν να επικοινωνήσουν, ό,τι και να θέλουν να κάνουν, όπου και να βρίσκονται, οι ανάγκες τους θα καλύπτονται ακριβώς τη στιγμή που θα 'ερχονται στο δίκτυό μας.

Εταιρική Υπευθυνότητα

Γνωρίζοντας ότι η επιχειρηματική μας δραστηριότητα επηρεάζει τους ανθρώπους και την κοινωνία σε πολλά επίπεδα -οικονομικά, εργασιακά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά- εντάσσουμε την καθημερινή μας δραστηριότητα σε μια πολύπλευρη στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας που απευθύνεται τόσο στους ανθρώπους μας όσο και ευρύτερα στην κοινωνία.

Μέριμνά μας είναι η Εταιρική Υπευθυνότητα να αντανακλάται τόσο στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το θεσμικό, φυσικό και πολιτισμικό μας περιβάλλον, όσο και στον τρόπο με τον οποίο θέτουμε τους επιχειρηματικούς και κοινωνικούς μας στόχους.

Η στρατηγική Εταιρικής μας Υπευθυνότητας έχει ως πρωταρχικό στόχο να συνδέσει τις λειτουργίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας με τη δέσμευσή μας για μια καλύτερη κοινωνία και ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Στα πλαίσια αυτά έχουμε υιοθετήσει και τηρούμε πιστά

’Ειμαστε απο τις λίγες εταιρειες του κλάδου, που εχουμε εγκεκριμένη μελέτη περιβαλλοντολογικής άδειας από το αρμόδιο υπουργείο γιατί αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας και της κουλτούρας μας.

Ποιότητα: Κάθε μέρα καλύτεροι

Πολιτική ποιότητας της εταιρείας μας:

Να καθοδηγούμε, να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας να κατανοούν και συνεχώς να κάνουν την Ποιότητα πράξη.

Για τα Μάρμαρα Νικολάκη Ποιότητα είναι…

Οι πελάτες να λαμβάνουν ικανοποίηση συνολικά από την εταιρεία και από την εικόνα που αυτή τους μεταδίδει και όχι μόνο από τη χρήση του προϊόντος / υπηρεσίας που τους παρέχεται.

Επιθυμία μας είναι να δίνουμε αξία και ευχαρίστηση κάθε φορά που οι πελάτες έρχονται σε επαφή μαζί μας.

Στοχεύοντας στην υλοποίηση των παραπάνω, η εταιρεία Μάρμαρα Νικολάκη καθιέρωσε την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, βάσει των απαιτήσεων του προτύπου ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000. Το σύστημα αυτό είναι διεργασιοκεντρικό και πελατοκεντρικό. Μέσα από την καθιέρωση των διεργασιών και την αλληλεπίδραση αυτών καλύπτει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας που σχετίζονται με την ποιότητα, δημιουργώντας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, ένα εργαλείο εσωτερικής οργάνωσης που αντανακλά την άψογη ποιότητα του τελικού προϊόντος και ως εκ τούτου την ικανοποίηση του πελάτη.

Ταυτόχρονα η εταιρεία Μάρμαρα Νικολάκη ζητά και γνωρίζει πως έχει τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων, οι οποίοι εφαρμόζοντας συνεχώς και συστηματικά το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, συμβάλλουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του, αλλά και στη μείωση του κόστους λειτουργίας και την ορθολογική χρήση των πόρων της εταιρείας.

Η Πολιτική Ποιότητας ανασκοπείται σε τακτά χρονικά διαστήματα ως προς τη συνεχιζόμενη καταλληλότητα της, τροποποιείται όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και ταυτόχρονα κοινοποιείται στο προσωπικό.

Δεν απαντήσαμε στις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες σας;;; Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-68.27.496 και κάποιος αρμόδιος εκπρόσωπος θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει…

Είπαν για εμάς

Πιστεύουμε στις ανοιχτές διαδικασίες και την συνεχή βελτίωση. Για το λόγο αυτό έχουμε και διατηρούμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις που έχουν κάνει πελάτες για εμάς…

Είπαν για εμάς