ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πως γίνεται ο ιδιος γρανίτης να έχει τοση μεγάλη διαφορά στην τιμή από τον έναν προμηθευτή στον άλλο;;;

Οι γρανίτες όπως όλα τα φυσικά πετρώματα δεν ειναι τυποποιημενα προιόντα για να εχουν την ιδια τιμή. Κάθε όγκος απο τον ίδιο γρανίτη έχει διαφορετική ποιότητα και αισθητική και γιαυτο διαφορετική τιμή. Σε όλα τα φυσικά πετρώματα όπως και στους γρανίτες ισχυει το ότι πληρώνεις παίρνεις κατά κανόνα.

Τα χαλαζιακά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους;

Όχι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται χρήση τους σε εξωτερικούς χώρους. Το χρώμα απο τον ήλιο θα αλοιωθεί 100% με το πέρας του χρόνου.

Εχω ακούσει ότι οι γρανίτες έχουν ραδιενέργεια επιβλαβή για την υγεία. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Η "κατευθυνόμενη" αυτή θέση αυτή αποτελεί έναν μεγάλο μύθο. Υπάρχουν άπειρες μελέτες για του λόγου το αληθές. Θέλετε να μάθετε περισσότερα;;; Καλέστε μας στο 2106827496 και θα χαρούμε να σας υποδείξουμε μία προς μία τις μελέτες αυτές...

Θέλω να επενδύσω το τζάκι μου με χαλαζία. Μπορώ;

Μολονότι στην αγορά πολλά τζάκια ντύνονται με χαλαζία εμείς δεν το συστήνουμε. Ο λόγος είναι απλος: Οι χαλαζίες περιέχουν ρυτίνη (κόλα) και η ρυτίνη με την θερμότητα εχει "προβλημα".

Εχω έναν πάγκο γύρω στα 4 μέτρα και θέλω να βάλω έναν πάγκο χωρίς "ραφή"... Γίνεται;

Στην αγορά του χαλαζία ή ακόμα και του γρανίτη δεν μπορειτε να βρειτε υλικό πάνω απο 3 έως 3,30 μέτρα maximum

Πρέπει να γίνεται αδιαβροχοποίηση στον χαλαζία;;;

Οχι δεν χρειαζεται. Ειναι βιομηχανικό προιόν και μολονοτι η πρωτη του ύλη είναι το φυσικό πέτρωμα του χαλαζία είναι 100% μη πορώδες.

Ο πάγκος είναι καλύτερα να είναι μασιφ ή με προφιλ;;;

Χωρις δευτερη σκέψη θα πρέπει να ξερετε ότι οι μασιφ κατασκευές είναι πάντα καλύτερες γιατί πολύ απλά δεν μπαίνει ανθρώπινο "χέρι". Είναι μασίφ, τελεία και παύλα.

Υποκαθήμενος ή επικαθήμενος νεροχύτης; Τι είναι πιο σωστό κατασκευαστικά;;;

Όπως και με τους μασιφ πάγκους έτσι και στους επικαθήμενους νεροχύτες δεν μπαίνει ανθρώπινο "χέρι", τουτέστιν κατασκευαστικά είναι καλύτεροι οι επικαθήμενοι.

Πόσες μέρες μπορεί να πάρει ένας γρανίτης ή χαλαζίας για να τοποθετηθεί στον χώρο μου;;;

Εξαρταται. Αν το υλικό υπάρχει εδω στην Ελλάδα σε 3 με 5 εργάσιμες ημέρες απο την στιγμή που παίρνουμε τα μέτρα μπορούμε να έρθουμε να τοποθετήσουμε. Αν δεν υπάρχει θα μπορεί να περιμένετε και πάνω απο μήνα.

Πρέπει να δίνω σημασία στην τοποθετηση;;;

Το καλύτερο υλικό του κόσμου να πάρετε αν ο τοποθέτης δεν ειναι καλός θα έχετε πρόβλημα. Καλό θα ήταν να κάνει την τοποθέτηση στο χώρο σας άνθρωπος απο την εταιρεία που το αγοράσατε το υλικό γιατί έτσι έχει ΕΝΑΣ την ευθύνη.